Julmarknader

Julen närmar sig och vi erbjuder närodlade, goda produkter utan tillsatser. Vår ofiltrerade äppelmust gjord på Gyllenkroks Astrakan, Katja, James Grieve och Gravensteiner är en fyllig äppelmust med härlig fruktsyra inbäddad i en restsötma. Vi använder inga kemiska växtskydsmedel på vår gård, så våra äpplen är obesprutade. I varje flaska med 50 cl går det åt 1 kg äpplen. Hållbart, närodlat och gott! Finns i 50 cl och 25 cl flaska.

I år kommer vi att erbjuda en alkoholfri glögg i begränsad upplaga. Receptet är hemligt och den är ljuvligt god. Till glöggen är det gott med en kardemummabiscotti producerad av gårdens ägg.

Vi har även honung som är en uppskattad present att ge bort i värdinnegåva eller julklapp. Våra honungsbin flyger 3 km runt om bigården och hämtar nektar från alla möjliga blommor i både Allerum, Hjälmshult, Ödåkra och Mariastaden. Vi har sommarhonung kvar i vårt sortiment då både rapshonung och lindhonung är slut för säsong.

Vi kommer att deltaga på de julmarknader i år som vi vet är mysiga och skapar en härlig julstämning med många fina hantverk och julklappstips. Boka in nedan datum i er kalender så hoppas jag vi ses!

  • Spritfabriken i Ödåkra den 24-25 November mellan kl 12.00 och 18.00
  • Ramlösa Brunnspark den 9 December mellan kl 13.00 och 16.00
  • Sånnagården i Kvidinge den 15 December mellan kl 11.00-16.00

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå