Vinprovningar

Välkomna till vår värld av grönskande vinodlingar och välsmakande drycker.

Här får ni uppleva dansande vinrankor och bristande knoppar under tiden som vingårdsvärdinnan berättar inlevelserikt om vinodlingarna, vinifieringsprocessen och den sensoriska upplevelsen av vinerna som vi producerar. 

På Lottenlund kan man välja mellan flera olika dryckesupplevelser under sommarhalvåret, från midsommar fram tom slutet på september. När vi är klara med planeringen kommer alla tider att läggas ut på boka-knappen nedan. Ni kommer även att få information fortlöpande om våra provningar via våra sociala medier och nyhetsbrev. Fram tills vi får välkomna er till gården lägger vi 100% fokus på våra vinstockar, då det är trots allt i fälten den största skillnaden blir i kvaliteten på det färdiga vinet.

Har ni några frågor kring våra dryckesupplevelser eller vill boka en privat provning vänligen hör av er på mail

Vi erbjuder er följande upplevelser där priserna som anges är per person och inkl. moms:

OBS! När ni är gäster på vår gård vill vi kunna ta hand om er till 100% så att er upplevelse blir så bra som möjligt. Därför måste alla besök förbokas och vi har ingen möjlighet till spontanbesök.

Då första delen av ert besök hos oss sker utomhus uppmanar vi er till väderanpassade kläder och promenadvänliga skor. Paraply finns att låna.

Vingårdsturen tar ca 30 min och vi går ca 1 km. Om någon i sällskapet har svårigheter med att gå längre sträckor finns möjlighet att åka med en liten bil under vingårdsturen. Detta behöver då bokas separat, genom att skicka en förfrågan till .

Vi förstår att oförutsedda saker kan hända och här kan ni läsa mer om våra bokningsvillkor

Vi ser fram emot att guida er i vår dryckesvärld!

Är du 25 eller äldre?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och passar dig som är 25 år eller äldre