Vinprovningar

Välkomna till vår värld av grönskande vinodlingar och välsmakande drycker.

VI HAR STÄNGT FÖR SÄSONGEN OCH ÖNSKAR ER VARMT VÄLKOMNA TILLBAKS TILL VÅRA ÖPPNA PROVNINGAR UNDER VÅREN 2023. ÄR NI ETT PRIVAT SÄLLSKAP PÅ MIN 6 PERSONER KONTAKTA OSS PÅ FÖR SKRÄDDARSYDDA PROVNINGAR. 

 

Här får ni uppleva dansande vinrankor och bristande knoppar under tiden som Tina berättar inlevelserikt om vinodlingarna, vinifieringsprocessen och den sensoriska upplevelsen av vinerna som vi producerar.

Vi erbjuder er olika upplevelsepaket och är ni min. 6 personer kan ni boka ett privat upplevelsepaket annars lanserar vi olika paket fortlöpande under perioden juni tom september på vår hemsida och sociala medier. Se vårt utbud genom att trycka på knappen ”boka” nedan. 

Vi erbjuder er följande upplevelser där priserna som anges är per person och inkl. moms:

OBS! När ni är gäster på vår gård vill vi kunna ta hand om er till 100% så att er upplevelse blir så bra som möjligt. Därför måste alla besök förbokas och vi har ingen möjlighet till spontanbesök.

Då första delen av ert besök hos oss sker utomhus uppmanar vi er till väderanpassade kläder och promenadvänliga skor. Paraply finns att låna.

Vingårdsturen tar ca 30 min och vi går ca 1 km. Om någon i sällskapet har svårigheter med att gå längre sträckor finns möjlighet att åka med en liten bil under vingårdsturen. Detta behöver då bokas separat, genom att skicka en förfrågan till .

Vi förstår att oförutsedda saker kan hända och här kan ni läsa mer om våra bokningsvillkor

Vi ser fram emot att guida er i vår dryckesvärld!

Gårdsprovning

2023-06-17

Välkomna till vår värld av grönskande vinodlingar och välsmakande drycker.

 

Här får ni uppleva dansande vinrankor och bristande knoppar under tiden som vår vingårdsvärdinna berättar inlevelserikt om vinodlingarna, vinifieringsprocessen och den sensoriska upplevelsen av vinerna som vi producerar. Vi kikar även in i destilleriet och får en inblick hur man producerar hantverksmässiga premiumdestillat.

Vi provar två viner och två destillat från gården.

 

Då första delen av ert besök hos oss sker utomhus rekommenderar vi er väderanpassade kläder och promenadvänliga skor. Paraply finns att låna.

Vingårdsturen tar ca 30 min och vi går ca 500 – 1000 m.

 

Detta besök riktar sig till dig över 18 år.