Lottenlund Estate

Presentkort

Presentkort

Överraska någon med en minnesvärd upplevelse hos oss! Vi erbjuder flera olika uppskattade dryckesupplevelser där besökaren får en inblick i en vinodlares vardag och får följa vinet från jord till gom. Här kan ni läsa mer om våra vinprovningar.

Vi erbjuder även destillatprovningar där besökaren får en inblick i ginvärlden och hur man producerar olika stilar av destillat. Här kan ni läsa mer om våra destillatprovningar.

Köp här

Presentkorten skickas med post eller email och det går även bra att hämta på gården enligt överenskommelse på då vi endast har öppet med tidsbokning.

Giltighetstid

Våra presentkort gäller 1 år från inköpsdatum och går endast att utnyttja 1 juni tom 30 september då vi erbjuder dryckesupplevelser på gården för 1-5 personer. Resten av året kan man utnyttja sitt presentkort om man kommer som privat grupp med min. 6 personer. Då har man möjlighet att välja datum och tid för provning. Presentkorten går inte att förlänga. På konsumentverkets hemsida kan ni läsa mer om de rättigheter ni har som konsument gällande presentkort, se nedan länk:

Hallå konsument

 

Boka upplevelse med presentkort

Grattis till ert presentkort! När ni önskar att boka en upplevelse med presentkort väljer ni bland de dryckesupplevelser vi erbjuder och bokar därefter genom att skicka ett mail till med information vilken dag ni önskar komma och vilken provning samt nummer på presentkortet. Vi bekräftar er bokning inom 1-3 dagar. Har ni inte fått någon bekräftelse har er bokning inte kommit fram. För avbokning av upplevelser som ska betalas med presentkort ber vi er läsa våra bokningsvillkor, som finns presenterade längst ner på vår hemsida. Ert presentkort är en värdehandling och motsvarar som om ni betalar för upplevelsen kontant.

Kontakta oss

Är du 25 eller äldre?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och passar dig som är 25 år eller äldre